Mîncare de calitate, servicii ireproșabile

[lightbox=images/mincare-aperitiv.jpg] De ce Mama Nuți ??? Pentru ca bunica noastra, mama Nuți ne-a asteptat cu mancarea aburinda pe masa, calda si gustoasa, gatita cu dragoste si pasiune. Ne-a invatat sa mancam bine, sa ne bucuram de mancare, sa o savuram , sa mancam ardeleneste, cu saț. Si cand am crescut, am vrut sa impartasim acest lucru si cu altii. Asa ca ne-am pus pe treaba si te aşteptăm să ne treci pragul si sa mananci bine, cu bucurie, asa cum mancam si noi in copilarie o mamaliguta cu branza si smantana, un papricas sau un gulas, o ciorbita de fasole verde in miez de vara , sau un ciolan cu iahnie de fasole si ceapa batuta in prosop . Si la urma veneau clatitele cu dulceata, sau papanasii cu branza, cu un moț de smantana.

Daca te-am convins, te asteptam sa ne treci pragul, atat pentru meniul zilei, cat si pentru evenimentele din viata ta: nunți, botezuri, aniversări, banchete, logodne, petreceri private, majorate. 

[lightbox=images/mincare-desert.png] Multumim clientilor care prin sugestiile lor ne-au facut sa devenim tot mai buni astfel incat sa revina cu drag de fiecare data.

 

 

Restaurant +40259427462